Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η συσκευασία & η μηχανή Junxi είναι μια συλλογή της ράβοντας μηχανής και υφαμένη έρευνα και ανάπτυξη τσαντών, υπηρεσία παραγωγής, πωλήσεων και μεταπωλήσεων ως μια από τη βιομηχανία και τις εμπορικές επιχειρήσεις.

Το 2018, η επιχείρηση Junxi ενσωμάτωσε το αρχικό εργοστάσιο τσαντών εμπορευματοκιβωτίων (Co., ΕΠΕ προϊόντων Qingxian Jiyuan πλαστική) και το εργοστάσιο μηχανών (Co., ΕΠΕ εξοπλισμού Dongguang Huawei υδραυλική) για να καθιερώσει τη συσκευασία Junxi & τη βιομηχανία και το εμπόριο μηχανών ενσωμάτωσε την επιχείρηση, δεσμευμένη να γίνει μια κύρια εσωτερική υφαμένη τσάντα και προς τα πάνω κατασκευαστής έρευνας και ανάπτυξης εξοπλισμού. Με την άριστη ποιότητα, την έγκαιρη ταχύτητα παράδοσης και την αποδοτική υπηρεσία μεταπωλήσεων για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των σφαιρικών πρακτόρων και να τελειώσει - χρήστες.

Κίνα Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Μετά από δέκα έτη ανάπτυξης, η συσκευασία Junxi έχει χτιστεί στην εξώθηση, την ύφανση, την ταινία που καλύπτουν, που κόβουν, κορδέλλα, που ράβουν, επιθεώρηση, μεταφορά συσκευασίας και αποθήκευσης ως μια από την παραγωγή και τη γραμμή πωλήσεων, και έχει μια επαγγελματική ομάδα. Από την επιλογή και την αγορά των πρώτων υλών τελειωμένη - προϊόντα, ελέγχουμε αυστηρά τη διαδικασία παραγωγής και την ποιότητα κάθε σύνδεσης. Βελτιώστε την αξία για τα χρήματα και βοηθήστε τους συνεργάτες μας να γίνουν ανταγωνιστικότερους στην αγορά.

Κίνα Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Συγχρόνως, η συσκευασία Junxi έχει καθιερώσει επίσης ένα σύστημα αποθήκευσης που ενσωματώνει τις πρώτες ύλες (κόκκοι PP), τα ημιτελή προϊόντα (ρόλοι υφασμάτων, σφεντόνες, δαχτυλίδια, φύλλα υφασμάτων, εσωτερική ταινία, μετάξι PP, κ.λπ.), τις τελειωμένες μεγάλες τσάντες και τις μικρές υφαμένες τσάντες, οι οποίες μπορούν να αποθηκευτούν μέσα σε μια ημέρα. Αποκριθείτε σε οποιεσδήποτε επείγουσες ανάγκες σημαντικών εσωτερικών και ξένων αιτούντω.

Κίνα Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Μετά από δέκα έτη πτώσης, η μηχανή Junxi έχει διαμορφώσει μια διοικητική γραμμή παραγωγής που χρησιμοποιεί την κατεργασία, τα μέρη ακρίβειας εργαλειομηχανών που κατασκευάζουν, που επεξεργάζονται και συνέλευση, και δοκιμαστικός λειτουργία εργοστασίων για να ανιχνευήσει λάθη τα ελαττώματα. Με μια ομάδα 10 τεχνικών, ελέγχει αυστηρά τη ρίψη εξοπλισμού, το λάθος επεξεργασίας εργαλειομηχανών και το γνήσιο ποσοστό μερών, κ.λπ., ώστε να εξασφαλιστεί ότι ο εξοπλισμός αφήνει το εργοστάσιο χωρίς αποτυχία, και τη χρήση της χαμηλής απώλειας και της υψηλής αποδοτικότητας.

Κίνα Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Η επιχείρηση είναι με κεντρικά γραφεία στο κέντρο Jinggui, πόλη Cangzhou, δίπλα δυτική ταχύτητα Cangzhou στο σιδηροδρομικό σταθμό, και την κίνηση μιας ώρας από το διεθνή αερολιμένα του Πεκίνου, ο οποίος είναι κατάλληλος για τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο.

Κίνα Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Η έδρα αποτελείται από έξι τμήματα συμπεριλαμβανομένου του επιχειρησιακού τμήματος, του τμήματος προσωπικού, του αγοράζοντας τμήματος, του τμήματος λειτουργίας, του διοικητικού τμήματος αγοράς και του γενικού διοικητικού τμήματος. Υπάρχει 25 επιχειρησιακό προσωπικό και 15 άλλα τμήματα.

Κίνα Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Οι διευθύνσεις εργοστασίων βρίσκονται σε κομητεία Qingxian, πόλη Cangzhou, κατά μήκος του ιστορικού μεγάλου καναλιού Πεκίνο-Hangzhou, 100 χιλιόμετρα μακρυά από το λιμένα Tianjin. Η ανώτερη γεωγραφική θέση διευκολύνει τη μεταφορά των αγαθών στο λιμένα και κονταίνει αποτελεσματικά το χρόνο μεταφορών.

Κίνα Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

Τα προϊόντα εξάγονται στις διάφορες χώρες και τις περιοχές στον κόσμο, και τα πρατήρια βενζίνης αγοράς είναι οργάνωση στην Ινδία, την Ιορδανία, το Μπανγκλαντές και άλλες χώρες και περιοχές για να εξασφαλίσουν έγκαιρη και αποτελεσματική υπηρεσία μεταπωλήσεων για τους πελάτες.

Κίνα Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

Συγχρόνως, θα προετοιμαστούμε να καθιερώσουμε τα πρατήρια βενζίνης μεταπωλήσεων στις περισσότερες χώρες και περιοχές, και να καλωσορίσουμε τους νέους και παλαιούς πελάτες για να διαπραγματευτούμε.

Κίνα Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 8

Το πνεύμα επιχείρησης της της της «καινοτομίας, ακεραιότητας και αρμονίας εκμάθησης, πέρα από τη win-win» επιχειρησιακή φιλοσοφία, εμμένει στη «ειδικευμένη τεχνολογία, άριστα προϊόντα, αξιόπιστη ποιότητα, τέλεια υπηρεσία» για να καθιερώσει μια καλή εταιρική εικόνα, συνεχής καινοτομία, εμμένει στα καλύτερα προϊόντα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της πλειοψηφίας των χρηστών.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η συσκευασία & η μηχανή Junxi είναι μια συλλογή της ράβοντας μηχανής και υφαμένη έρευνα και ανάπτυξη τσαντών, υπηρεσία παραγωγής, πωλήσεων και μεταπωλήσεων ως μια από τη βιομηχανία και τις εμπορικές επιχειρήσεις.

Από την καθιέρωσή της το 2018, η συσκευασία Junxi είναι δεσμευμένη να γίνει ο κύριος μαζικός κατασκευαστής τσαντών στην Κίνα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των εμπόρων και να τελειώσει - χρήστες παγκοσμίως με την ανώτερη ποιότητα και την έγκαιρη παράδοση.

Μετά από περισσότερο από τρία έτη ανάπτυξης, η συσκευασία Junxi έχει χτίσει την εξώθηση, την ύφανση, την εγκατάσταση, την κοπή, την εκτύπωση, την κορδέλλα, το ράψιμο, την επιθεώρηση, ανυψώνοντας τη δοκιμή, τη συσκευασία, την αποθήκευση και άλλες μιας στάσης γραμμές παραγωγής με γρύλλο. Από τις πρώτες ύλες τελειωμένος - προϊόντα, έχουμε το ολοκληρωτικό έλεγχο πέρα από τη διαδικασία παραγωγής και την ποιότητα, που κάνουν τα προϊόντα υψηλού μας - ποιότητα, χαμηλότερο κόστος και έγκαιρη παράδοση, που βοηθούν τους συνεργάτες μας για να είναι ανταγωνιστικότερους στην αγορά.

Κίνα Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Cangzhou Junxi Group Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Junxi 骏兮

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2018

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Πιστοποιήσεις